Handbook of Food Process Modeling and Statistical Quality Control (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Handbook of Food Process Modeling and Statistical Quality Control

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This text explains fundamental techniques of mathematical modeling of processes essential to the food industry . The book's main feature is the large number of worked examples presented throughout.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Ltd
Forfatter Mustafa (Yeditepe University Ozilgen
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 16-09-1998
Første udgivelsesår 1998
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 542
Indbinding Paperback / softback
Forlag Taylor & Francis Ltd
Sideoplysninger 542 pages
Mål 229 x 151 x 29
ISBN-13 / EAN-13 9789056991432