Handbook of Food Processing: Food Safety, Quality, and Manufacturing Processes (Bog, Hardback, Engelsk)

Handbook of Food Processing: Food Safety, Quality, and Manufacturing Processes

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 23-10-2015
Første udgivelsesår 2015
Serie Contemporary Food Engineering
Illustrationer 53 Tables, black and white; 114 Illustrations, black and white
Fagredaktør Theodoros Varzakas, Constantina Tzia
Originalsprog United States
Sideantal 659
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 659 pages, 53 Tables, black and white; 114 Illustrations, black and white
Mål 254 x 178
ISBN-13 / EAN-13 9781498721776