Handbook of Food Products Manufacturing, Volume 2: Health, Meat, Milk, Poultry, Seafo... (Bog, Hardback, Engelsk) af Y. H. Hui

Handbook of Food Products Manufacturing, Volume 2: Health, Meat, Milk, Poultry, Seafood, and Vegetables

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: Y. H. Hui

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This authoritative reference covers food-manufacturing principles, and details the processing and manufacturing of products in the fields of: Health, Meat, Milk, Poultry, Seafood, and Vegetables.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag John Wiley & Sons Inc
Forfatter Y. H. Hui
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave Volume 2
Udgivelsesdato 18-05-2007
Første udgivelsesår 2007
Fagredaktør Y. H. (American Food and Nutrition Center Hui
Originalsprog United States
Sideantal 1248
Indbinding Hardback
Forlag John Wiley & Sons Inc
Sideoplysninger 1248 pages
Mål 254 x 187 x 64
ISBN-13 / EAN-13 9780470125250