Handbook of Food Science and Technology 3: Food Biochemistry and Technology (Bog, Hardback, Engelsk) af Jeantet

Handbook of Food Science and Technology 3: Food Biochemistry and Technology

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: Jeantet

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag ISTE Ltd and John Wiley & Sons Inc
Forfatter Jeantet
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 07-06-2016
Første udgivelsesår 2016
Fagredaktør Romain (INRA-Agrocampus Ouest Jeantet, Thomas (Agrocampus Ouest Croguennec, Pierre (INRA Schuck, Gerard (Agrocampus Oues Brule
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 448
Indbinding Hardback
Forlag ISTE Ltd and John Wiley & Sons Inc
Sideoplysninger 448 pages
Mål 167 x 242 x 29
ISBN-13 / EAN-13 9781848219342