Handbook of Food Science, Catering Technology & Kitchen Management (Bog, Hardback, Engelsk) af Jerry D'Souza

Handbook of Food Science, Catering Technology & Kitchen Management

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfattere: Jerry D'Souza, Jatin Pradhan

Forlag: SBS Publishers

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag SBS Publishers
Forfattere Jerry D'Souza, Jatin Pradhan
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 01-12-2010
Første udgivelsesår 2010
Illustrationer Illustrations
Originalsprog India
Sideantal 690
Indbinding Hardback
Forlag SBS Publishers
Sideoplysninger 690 pages, Illustrations
Mål 221 x 152 x 54
ISBN-13 / EAN-13 9789380090115