Handbook of Fruit and Vegetable Flavors (Bog, Hardback, Engelsk) af Y. H. Hui

Handbook of Fruit and Vegetable Flavors

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: Y. H. Hui

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Acting as chemical messengers for olfactory cells, food flavor materials are organic compounds that give off a strong, typically pleasant smells.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag John Wiley & Sons Inc
Forfatter Y. H. Hui
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 20-07-2010
Første udgivelsesår 2010
Fagredaktør Y. H. (American Food and Nutrition Center Hui, Feng Chen, Leo M. L. Nollet
Originalsprog United States
Sideantal 1120
Indbinding Hardback
Forlag John Wiley & Sons Inc
Sideoplysninger 1120 pages
Mål 261 x 189 x 46
ISBN-13 / EAN-13 9780470227213