Handbook of Indigenous Foods Involving Alkaline Fermentation (Bog, Hardback, Engelsk)

Handbook of Indigenous Foods Involving Alkaline Fermentation

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 23-07-2014
Første udgivelsesår 2014
Serie Fermented Foods and Beverages Series
Illustrationer 53 Tables, black and white; 105 Illustrations, black and white
Fagredaktør Prabir K. (University of North Bengal Sarkar, M.J. Robert (Wageningen University Nout
Originalsprog United States
Sideantal 629
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 629 pages, 53 Tables, black and white; 105 Illustrations, black and white
Mål 165 x 242 x 35
ISBN-13 / EAN-13 9781466565296