Handbook of Meat, Poultry and Seafood Quality (Bog, Hardback, Engelsk) af L Nollet

Handbook of Meat, Poultry and Seafood Quality

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: L Nollet

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

A great need exists for valuable information on factors affecting the quality of animal related products.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag John Wiley and Sons Ltd
Forfatter L Nollet
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2 ed
Udgivelsesdato 20-07-2012
Første udgivelsesår 2012
Fagredaktør Leo M. L. (Hogeschool Gent Nollet
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 576
Indbinding Hardback
Forlag John Wiley and Sons Ltd
Sideoplysninger 576 pages
Mål 183 x 308 x 31
ISBN-13 / EAN-13 9780470958322