Handbook of Olive Oil: Analysis and Properties (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Handbook of Olive Oil: Analysis and Properties

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

The Handbook of Olive Oil presents an up-to-date view of all aspects of olive oil. This new edition reanalyzes the role of lipids and olive oil, in particular, in nutrition and health. It also examines traceability and adulteration.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave Second Edition 2013
Udgivelsesdato 23-08-2016
Første udgivelsesår 2016
Illustrationer 43 Illustrations, color; 135 Illustrations, black and white
Fagredaktør Ramon Aparicio, John Harwood
Originalsprog United States
Sideantal 772
Indbinding Paperback / softback
Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Sideoplysninger 772 pages, 43 Illustrations, color; 135 Illustrations, black and white
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9781489977243