Handbook of Plant-Based Fermented Food and Beverage Technology (Bog, Hardback, Engelsk)

Handbook of Plant-Based Fermented Food and Beverage Technology

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2 ed
Udgivelsesdato 17-05-2012
Første udgivelsesår 2012
Illustrationer 174 Tables, black and white; 143 Illustrations, black and white
Fagredaktør Y. H. (Science Technology System Hui, E. Ozgul (Faculty of Chemical and Metallurgical Engineering Evranuz
Originalsprog United States
Sideantal 822
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 822 pages, 174 Tables, black and white; 143 Illustrations, black and white
Mål 254 x 178
ISBN-13 / EAN-13 9781439849040