Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies: 5-volume set (Engelsk)

Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies: 5-volume set

(Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This 5-volume collection highlights various design, development, and applications of novel and innovative strategies for food processing and preservation.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Apple Academic Press Inc.
Format Multiple-component retail product
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 25-11-2021
Første udgivelsesår 2021
Serie Innovations in Agricultural & Biological Engineering
Illustrationer 62 Illustrations, color; 94 Illustrations, black and white
Fagredaktør Megh R. Goyal, Preeti Birwal, Monika Sharma
Originalsprog Canada
Sideantal 1546
Indbinding Multiple-component retail product
Forlag Apple Academic Press Inc.
Sideoplysninger 1546 pages, 62 Illustrations, color; 94 Illustrations, black and white
Mål 234 x 156
ISBN-13 / EAN-13 9781774630365