Handbook on Sourdough Biotechnology (Bog, Hardback, Engelsk)

Handbook on Sourdough Biotechnology

(Bog, Hardback, Engelsk)



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

To the best of our knowledge, there has been no single book dedicated to sourdough biotechnology, and which clearly demonstrate its potential. This book aims at defining and highlighting the microbiological, technological, nutritional, and chemical aspects of sourdough biotechnology.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2013 ed.
Udgivelsesdato 11-12-2012
Første udgivelsesår 2012
Illustrationer VI, 298 p.
Fagredaktør Marco Gobbetti, Michael Ganzle
Originalsprog United States
Sideantal 298
Indbinding Hardback
Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Sideoplysninger 298 pages, VI, 298 p.
Mål 241 x 162 x 22
ISBN-13 / EAN-13 9781461454243