Heat Transfer In Food Cooling Applications (Bog, Hardback, Engelsk) af Ibrahim Dincer

Heat Transfer In Food Cooling Applications

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: Ibrahim Dincer

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This comprehensive book is a valuable and readable reference text and source for anyone who wishes to learn about food cooling applications and methods of analysis of the heat transfer during these applications.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Forfatter Ibrahim Dincer
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 01-08-1997
Første udgivelsesår 1997
Originalsprog United States
Sideantal 416
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 416 pages
Mål 159 x 238 x 33
ISBN-13 / EAN-13 9781560325802