Home Charcuterie: Make your own bacon, sausages, salami and other cured meats (Bog, Hardback, Engelsk) af Paul Thomas

Home Charcuterie: Make your own bacon, sausages, salami and other cured meats

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: Paul Thomas

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This clear and expert guide shows how to safely cure, smoke and hang your own pork and other meat and fish products, with 300 photographs.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Anness Publishing
Forfatter Paul Thomas
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 16-03-2020
Første udgivelsesår 2020
Illustrationer 300 colour photographs
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 240
Indbinding Hardback
Forlag Anness Publishing
Sideoplysninger 240 pages, 300 colour photographs
Mål 216 x 262 x 30
ISBN-13 / EAN-13 9780754833253