Homemade Sausage Making for Beginners: Recipes and Techniques to Grind, Stuff, and Tw... (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Homemade Sausage Making for Beginners: Recipes and Techniques to Grind, Stuff, and Twist Artisanal Sausage at Home

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfattere: Chris Carter, James Peisker

Forlag: New Shoe Press

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag New Shoe Press
Forfattere Chris Carter, James Peisker
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 09-10-2025
Første udgivelsesår 2025
Originalsprog United States
Sideantal 144
Indbinding Paperback / softback
Forlag New Shoe Press
Sideoplysninger 144 pages
Mål 234 x 191 x 11
ISBN-13 / EAN-13 9780760398067