Illusionen om Danmark - Del 3 - Fritænkerne (Bog, Hæftet, Dansk)

Illusionen om Danmark - Del 3 - Fritænkerne (Bog, Hæftet, Dansk)


Forlag: Ny Grundlov

 • Type: Bog
 • Forfatter(e): Max Schmeling, Kim Skovsby, Lisa Sofia Larsson, Lene Bang Mikkel Meinike Nielsen, Lone Nørgaard, Lars Gram Pedersen, Jon Knudsen, Space Girl Music - Metgry, Dan Johannesson, Andrei Fencker, Flemming Blicher
 • Format: Hæftet
 • Sprog: Dansk Sprog: Dansk
 • Udgivelsesår: 2024
 • Udgave: 1
 • Bind: Del 3
 • ISBN-13: 9788797461938
Læsernes vurdering:
(Læs 5 anmeldelser)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

 • Ingen gebyrer
 • Ingen abonnementer
 • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

FRITÆNKERNE er 12 personlige beretninger, der alle peger på problemstillinger i Danmark, som ikke tidligere er beskrevet så alsidigt og omfattende.
Hver eneste unikke historie dokumenterer den grundlæggende løgn: Illusionen om Danmark. Bogen er tredje del i trilogien ‘Illusionen om Danmark.
FRITÆNKERNE kan læses uafhængigt af de to øvrige bind.

Forfattere: Max Schmeling, Kim Skovsby, Lisa Sofia Larsson, Lene Bang Mikkel Meinike Nielsen, Lone Nørgaard, Lars Gram Pedersen, Jon Knudsen, Space Girl Music - Metgry, Dan Johannesson, Andrei Fencker, Flemming Blicher

Læsernes anmeldelser (5)

Gustav Vilholm
08-04-2024

Endelig ægte virkelighed

Flot flot bog! Skrevet af 12 stærke og modige mennesker der har hver deres vigtige og historiske bidrag. Bogen er ovenikøbet underholdende og spændende.

Lene H.
06-04-2024

Tak

Tak til forfatterne for, at sætte ord på deres oplevelser. Også selv om deres oplevelser er udskældte. Vi må kunne tåle bred debat og have et åbent sind for, at virkeligheden måske ikke er helt som vi troede den var. Godt gået!

Helen Sørensen
18-03-2024

Fantastisk samling af forfattere

En rutschebane tur gennem 12 forskellige menneskers oplevelser af Danmark og ikke mindst Danmark bag facaden. På trods af deres forskellighed, både i forhold til deres oplevelser, emner og skrive stil, giver det et samlet billede af et land på vej til, at blive et samfund som beskrevet af George Orwell i 1984. De 12 forfattere giver dog også håb for fremtiden. Flere og flere siger fra og det jeg håber jeg også at denne bog vil medvirke til.

MBC
18-03-2024

Dette er IKKE faglitteratur, men burde være placeret under skønlitteratur. Hvis man søger en bog med fri fiktion er det denne, men faglitteratur er det langt fra.

Bogen indeholder enkelte gode vinkler, men er på ingen en retvisende fagmæssig bog. da den er præget af den enkeltes personlige overbevisning og skaber et narrativ som er direkte som "forfatteren" tænker er korrekt, men som er modstrid med den reelle virkelighed.

Endvidere bærer bogen præg af at man ikke har læst ordentlig korrektur på den. Lidt ærgerligt, hvis man har noget man gerne vil fortælle.

William Dam - Læs bogen og i vil se at den er kategoriseret forkert

CR
17-03-2024

Makværk

Makværk