Improving Food Quality with Novel Food Processing Technologies (Bog, Hardback, Engelsk)

Improving Food Quality with Novel Food Processing Technologies

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 01-12-2014
Første udgivelsesår 2014
Illustrationer 69 Tables, black and white; 191 Illustrations, black and white
Fagredaktør Ozlem Tokusoglu, Barry G. Swanson
Originalsprog United States
Sideantal 484
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 484 pages, 69 Tables, black and white; 191 Illustrations, black and white
Mål 242 x 163 x 32
ISBN-13 / EAN-13 9781466507241