Innovations in Technologies for Fermented Food and Beverage Industries (Bog, Hardback, Engelsk)

Innovations in Technologies for Fermented Food and Beverage Industries

(Bog, Hardback, Engelsk)



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer International Publishing AG
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2018 ed.
Udgivelsesdato 18-04-2018
Første udgivelsesår 2018
Serie Food Microbiology and Food Safety
Illustrationer 40 Illustrations, color; 9 Illustrations, black and white; VIII, 339 p. 49 illus., 40 illus. in color.
Fagredaktør Sandeep Kumar Panda, Prathapkumar Halady Shetty
Originalsprog Switzerland
Sideantal 339
Indbinding Hardback
Forlag Springer International Publishing AG
Sideoplysninger 339 pages, 40 Illustrations, color; 9 Illustrations, black and white; VIII, 339 p. 49 illus., 40 ill
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9783319748191