Innovations in Technologies for Fermented Food and Beverage Industries (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Innovations in Technologies for Fermented Food and Beverage Industries

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer Nature Switzerland AG
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave Softcover Reprint of the Original 1st 2018 ed.
Udgivelsesdato 21-12-2018
Første udgivelsesår 2018
Serie Food Microbiology and Food Safety
Illustrationer 40 Illustrations, color; 9 Illustrations, black and white; VIII, 339 p. 49 illus., 40 illus. in color.
Fagredaktør Sandeep Kumar Panda, Prathapkumar Halady Shetty
Originalsprog Switzerland
Sideantal 339
Indbinding Paperback / softback
Forlag Springer Nature Switzerland AG
Sideoplysninger 339 pages, 40 Illustrations, color; 9 Illustrations, black and white; VIII, 339 p. 49 illus., 40 ill
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9783030090821