Innovative Processing Technologies for Foods with Bioactive Compounds (Bog, Hardback, Engelsk)

Innovative Processing Technologies for Foods with Bioactive Compounds

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 12-08-2016
Første udgivelsesår 2016
Serie Contemporary Food Engineering
Illustrationer 31 Tables, black and white; 77 Illustrations, black and white
Fagredaktør Jorge J. (University of Bio-Bio Moreno
Originalsprog United States
Sideantal 303
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 303 pages, 31 Tables, black and white; 77 Illustrations, black and white
Mål 234 x 156
ISBN-13 / EAN-13 9781498714846