International Food Safety Handbook: Science, International Regulation, and Control (Bog, Hardback, Engelsk)

International Food Safety Handbook: Science, International Regulation, and Control

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Covers all aspects of food safety--science, regulation, and labeling requirements--integrating major developments in the fields of toxicology, analytical chemistry, microbiology, hygiene, and nutrition."

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Forfatter Kees van der Heijden
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 16-07-1999
Første udgivelsesår 1999
Serie Food Science and Technology
Fagredaktør Kees van der Heijden, Maged Younes, Lawrence Fishbein, Sanford Miller
Originalsprog United States
Sideantal 832
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 832 pages
Mål 254 x 178
ISBN-13 / EAN-13 9780824793548