Japansk bagværk (Bog, Indbundet, Dansk) af Ai Ventura

Japansk bagværk

(Bog, Indbundet, Dansk)
Forfatter: Ai Ventura

Nedsat pris! Japansk bagværk


Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Japansk bagværk forener det bedste af asiatisk, europæisk og amerikansk bagekunst. Her findes utrolige konsistenser – let og luftigt, cremet og sejt – og sofistikerede smagssammensætninger fra matcha til kirsebærblomst, og ikke mindst et arsenal af teknikker og tricks, som åbner en ny verden for den nysgerrige hjemmebager. Den erfarne japanske konditor Ai Ventura, som er bosat i Sverige, præsenterer læseren for en ny tankegang omkring så grundlæggende elementer som at piske flødeskum eller lave en tærtebund. De henved 40 opskrifter er inddelt i tre grupper: Wagashi er det traditionelle japanske bagværk, yogashi er bagværk inspireret fra Vesten, og kashipan er delikate japanske hvedebrød. Desuden stifter vi bekendtskab med japanske bageingredienser som bønnepasta af forskellig slags, rismel, græskar og sødkartofler, og vi får et indblik i den sofistikerede japanske teceremoni. 


Om forfatteren 

Ai Ventura (f. 1984) er uddannet konditor i Japan og har blandt andet drevet sit eget konditori i Tokyo. Siden 2013 bor hun med sin mand og to døtre i Sverige, hvor hun har stor succes med sin pop-up-café Bon Aibon. 


Alle billeder i bogen er taget af fotograf Charlie Drevstam. 

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Muusmann' Forlag
Forfatter Ai Ventura
Type Bog
Format Indbundet
Sprog Dansk
Udgave 1. (11-08-2023)
Oplag 1. (11-08-2023)
Første udgivelsesår 2023
Originaltitel Japanska bakverk
Oversætter Maria Wittendorff
Fotograf Charlie Drevstam
Originalsprog Svensk
Sideantal 145
Indbinding Indbundet
Mål og vægt B: 194mm, H: 240mm, D: 20mm, Vægt: 645g
ISBN-13 / EAN-13 9788794360197