Kalkulation: for gastronom og tjener (Bog, Hæftet, Dansk) af Dan Feld-Jakobsen

Kalkulation: for gastronom og tjener

(Bog, Hæftet, Dansk)
Forfatter: Dan Feld-Jakobsen

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Kalkulation for gastronom og tjener viser trin for trin, hvordan man kalkulerer inden for følgende områder:

  • Produktionskalkulation
  • Forkalkulation
  • Buffet- og arrangementskalkulation
  • Delkalkulation kød, fisk og fjerkræ
  • Efterkalkulation
  • Drikkevarekalkulation

Desuden indeholder bogen kapitler om lagerrente og omregningstal.

Måske kunne nedenstående have interesse

Har du brug for en notesbog?

Se vores store udvalg af notesbøger i høj kvalitet. Vi har bl.a. notesbøger fra mærker som Moleskine og Paperblanks.

Se hele udvalget her

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Praxis Forlag A/S
Forfatter Dan Feld-Jakobsen
Type Bog
Format Hæftet
Sprog Dansk
Udgave 1. (01-07-2013)
Oplag 2. (05-10-2021)
Første udgivelsesår 2013
Originaltitel Kalkulation - for gastronom og
Originalsprog Dansk
Sideantal 124
Indbinding Hæftet
ISBN-13 / EAN-13 9788770824293