Beskrivelse
GLUTENFRIT BRØD – TIL HELE FAMILIEN
Denne bog er til dig, der er træt af tørt, kedeligt og klægt glutenfrit brød, der smager skarpt af hirse og boghvede. Og til dig, der er frustreret over ikke at kunne bage godt glutenfrit brød til én, du holder af.
Med udgangspunkt i Strukturmetoden® giver Karina dig en helt ny forståelse for glutenfri bagning. I bogen bliver du guidet igennem fire simple trin til at bage luftigt og smagfuldt glutenfrit brød, som hele familien kan samles om.
I et letforståeligt sprog hiver Karina glutenfri bagning ned på et niveau, hvor alle kan være med.
Når du har læst Knæk Koden til Glutenfrit Brød og prøvet opskrifterne, vil du forstå, hvorfor dit glutenfrie brød før blev tørt, smagte kedeligt, faldt sammen og blev klægt.
Med denne bog i hånden kan du se frem til glutenfrit brød med let og saftig krumme og den gode brødsmag – hver gang!
Om forfatteren:Karina Baagø er mor til et barn, der ikke tåler gluten og lever selv glutenfrit. Siden 2016 har hun arbejdet professionelt med glutenfri opskriftudvikling og bagekurser og har blandt andet skabt Strukturmetoden®. Med udgangspunkt i både faglighed fra sin uddannelse i ernæring og sine personlige erfaringer rådgiver Karina om hverdagen med glutenfri kost på www.karinabaagoe.dk.