Forventes på lager: 16-02-2023
Hvordan planlægger og tilbereder man en nærende og mættende middag? Det giver Birgitte Berg Nielsen svar på i "Køkkenteori og kogebog til 101 skolekøkkenmiddage", der indeholder opskrifter på klassisk dansk mad til 70 treretters og 31 toretters middage.
Bogen udkom første gang i 1927.
Birgitte Berg Nielsen (1861-1951) var seminarieforstander og kvindesagsforkæmper. Hun havde særlig tilknytning til husholdningssagen og åbnede i 1905 seminarium og husholdningsskole på Frederiksberg. Hun kæmpede gennem mange år for at gøre husholdningsfaget til et videnskabeligt fag på linje med andre universitetsfag – hvilket dog aldrig lykkedes. Birgitte Berg Nielsen er forfatter til flere lærebøger om kost, ernæring og husholdning.
| Forlag | Lindhardt og Ringhof |
| Forfatter | Birgitte Berg Nielsen |
| Type | Ebog |
| Format | epub |
| Sprog | Dansk |
| Udgivelsesdato | 16-02-2023 |
| Udgiver | Lindhardt og Ringhof |
| Sideantal | 197 Sider |
| Filtype | epub |
| Filversion | 3.0 |
| Filformat | Reflowable |
| Filstørrelse | 6380 KB |
| Kopibeskyttelse | DigitalVandmaerkning |
| Datamining | Ikke tilladt |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788728291160 |