Hvordan planlægger og tilbereder man en nærende og mættende middag? Det giver Birgitte Berg Nielsen svar på i "Køkkenteori og kogebog til 101... Læs mere
Birgitte Berg Nielsen gennemgår indkøb, anvendelse og opbevaring af de forskellige fødevarer i det almindelige danske køkken, som det så ud i begyndelsen af 1900-tallet.... Læs mere
I dette lille hæfte gennemgår den danske seminarieforstander Birgitte Berg Nielsen hovedgrupperne af fødevarer i det danske køkken, deres næringsindhold og tilberedning. Hæftet... Læs mere
I det lille hæfte ”Dansk husførelse” gennemgår seminarieforstander Birgitte Berg Nielsen den gennemsnitlige pris og ernæringsværdi for den daglige kost for... Læs mere
Den danske seminarieforstander og kvindesagsforkæmper Birgitte Berg Nielsen gik ind for, at husholdning burde være et fag med uddannelse og forskning på niveau med andre fag –... Læs mere
I anledning af Birgitte Berg Nielsens Husholdningsskole og -seminariums 25-års jubilæum udgav grundlæggeren selv dette lille festskrift, der gennemgår skolens foreløbige historie.... Læs mere