Koncept, funktion, enkelhed og form i byggeprocessen (Bog, Hæftet, Dansk) af Jens Nielsen

Koncept, funktion, enkelhed og form i byggeprocessen

(Bog, Hæftet, Dansk)
Forfatter: Jens Nielsen

Nedsat pris! Koncept, funktion, enkelhed og form i byggeprocessen


Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.

Status: Forventes at udkomme i uge 25

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bogen handler om arbejdserfaring og ser på byggeriets faser fra start til slut. Det vigtigste er, at fagfolk skal undgå unødvendige problemer, ligesom der skal være bedre kommunikation mellem fagfolk og bygherre. Det handler om forståelsen i byggeprocessen, hvor byggemødet skal føre til, at der er styr på processen.


Uddrag af bogen 

De vigtigste gode råd til at bruge eftersyn før udløbet. Undgå fejl og mangler i projektet. Mange har haft glemt at tænke på eftersyn, derfor er det ikke godt i resultater. Vigtigheden af 1-års gennemgangen, for har du en AB-forbrugeraftale, hvilket mange entreprenører og typehuse kører med, så har du ofte ikke en 5-års gennemgang, hvormed 1-års gennemgangen er sidste chance for at få gennemgået boligen sammen med entreprenøren.         


Om forfatteren 

Jens Nielsen (f. 1971) er født døv. Han er uddannet kandidat i arkitektur. Han har desuden sine uddannelser som ingeniør (bygningsingeniør og civilingeniør i konstruktionsteknik), konstruktør og maskinsnedker. Han har specielt interesseret sig for træ, indretning, konstruktionsteknik, arkitektur, landskab og håndværk. Har arbejdet som sagsarkitekt, renoveringskonstruktør, indretningsarkitekt, maskinsnedker, byggeleder/konstruktør m.v.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Forlaget Mellemgaard
Forfatter Jens Nielsen
Type Bog
Format Hæftet
Sprog Dansk
Udgave 1. (20-06-2022)
Oplag 1. (20-06-2022)
Første udgivelsesår 2022
Omslagsgrafiker Anne Koch Rasmussen
Originalsprog Dansk
Sideantal 56
Indbinding Hæftet
Mål og vægt B: 148mm, H: 212mm, D: 6mm, Vægt: 104g
ISBN-13 / EAN-13 9788775755134