Kunsten at fermentere: Grøntsager på glas – og på tallerkenen (Indbundet, Dansk) af Ditte Ingemann

Kunsten at fermentere: Grøntsager på glas – og på tallerkenen

(Indbundet, Dansk)
Forfatter: Ditte Ingemann

Nedsat pris! Kunsten at fermentere: Grøntsager på glas – og på tallerkenen


Forlag: Grønningen 1

Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.

Status: Mangler pt. fra forlaget.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Kunsten er at købe et hvidkålshoved for håndører.

Give det håndkraft, salt og kærlighed. Og trylle det om til syrlig, sprød og perlende kraut. Dejlig på pizzaen, til hakkebøffen, i salatskålen – og for fordøjelsen. 


Ditte Ingemann er en af Danmarks fremmeste inden for KUNSTEN AT FERMENTERE. Lær at frembringe fermenterede herligheder som lynkimchi, grønne tomater, rødløg og citroner. 


Opskrifterne er nemme og akkompagneres af et forslag til en ret, de kan serveres til. Bogen indeholder tips & tricks, udstyr & råvarer, så du trygt kan give dig i kast med at fermentere på en sikker, sjov og smagfuld måde. 


Ditte Ingemann er kogebogsforfatter, madfotograf og foodstylist og driver bloggen The Food Club / @ditsen, hvor over 170.000 dagligt følger med.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Grønningen 1
Forfatter Ditte Ingemann
Format Indbundet
Sprog Dansk
Udgave 1. (10-10-2022)
Oplag 1. (10-10-2022)
Første udgivelsesår 2022
Originalsprog Dansk
Indbinding Indbundet
Mål og vægt B: 178mm, H: 18mm, D: 248mm, Vægt: 618g
ISBN-13 / EAN-13 9788773391280