Få succes med periodisk faste. Her er lægens guide til, hvordan man skal faste for at opnå de bedste resultater. Regelmæssig faste, hvor man f.eks. typisk ikke spiser morgenmad, men... Læs mere
GIV DET GRØNNE HOVEDROLLEN… … sådan lyder opfordringen i denne inspirerende kogebog, der har fokus på, hvordan du let og lækkert får flere... Læs mere
Vil du gerne forkæle dit barn - men undgå tilsat sukker? Så har du fundet den rigtige bog. ’SUKKERFRI BØRNEFEST’ er en glad kogebog fyldt med sjove... Læs mere
Kunsten er at købe et hvidkålshoved for håndører. Give det håndkraft, salt og kærlighed. Og trylle det om til syrlig, sprød og perlende kraut. Dejlig på pizzaen, til hakkebøffen,... Læs mere
Kræft og kost er en kogebog til dem, som er i gang med et behandlingsforløb for kræft. Bogen præsenterer baggrundsviden om kost, ernæring og kræftbehandling og ikke mindst 60 velsmagende... Læs mere
Maden går SOLO. Velsmagende, hyggelig og æstetisk aftensmad for én person med kloge råd til at mindske madspild, anvende råvarer på nye måder og købe overvejet og lækkert ind. Det bedste ved kun... Læs mere
GIV DET GRØNNE HOVEDROLLEN… … sådan lyder opfordringen i denne inspirerende kogebog, der har fokus på, hvordan du let og lækkert får flere... Læs mere
Slank krop, stabilt blodsukker, bedre fordøjelse og mindre trang til søde sager? Der er mange gode grunde til at skrue ned for kulhydraterne – og... Læs mere
Salat-agurk-tomat er en lidt slatten salat-tankegang. Salater kan så meget mere – faktisk er Ditte Ingemann, der selv spiser salat hver dag, tilbøjelig til at mene, at en salat kan ALT. Det... Læs mere
Vi danskere er kødelskere med stort K, men både krop, sjæl og miljø har brug for kødløse dage, så derfor er det kokken, madskribenten og grøntsagseksperten Ditte Ingemanns mission at gøre os... Læs mere
Vil du gerne forkæle dit barn - men undgå tilsat sukker? Så har du fundet den rigtige bog. ’SUKKERFRI BØRNEFEST’ er en glad kogebog fyldt med sjove... Læs mere
Kom med ud i vildnisset og opdag æstetikken, glæden og smagen ved at sanke det vilde. Bogen præsenterer dig for alle aspekter af vild mad; fra sankning til... Læs mere