Lactic Acid Fermentation of Fruits and Vegetables (Bog, Hardback, Engelsk)

Lactic Acid Fermentation of Fruits and Vegetables

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 27-10-2016
Første udgivelsesår 2016
Serie Food Biology Series
Illustrationer 7 Illustrations, color; 21 Illustrations, black and white
Fagredaktør Spiros (Agricultural University of Athens Paramithiotis
Originalsprog United States
Sideantal 312
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 312 pages, 7 Illustrations, color; 21 Illustrations, black and white
Mål 165 x 240 x 18
ISBN-13 / EAN-13 9781498726900