Lærervejledning til prøven i madkundskab (Bog, Hæftet, Dansk) af Helle Brønnum Carlsen

Lærervejledning til prøven i madkundskab

(Bog, Hæftet, Dansk)

Forlag: Gyldendal

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bliv klar til prøven

Lærervejledning til prøven i Madkundskab  

I dette lille hæfte har vi samlet portalens prøveoplæg, vejledning og gode råd til lærere, som skal føre elever til prøve i madkundskab. Hæftets oversigter og praktiske skemaer giver bud på, hvordan prøven kan organiseres og tilrettelægges på den enkelte skole.   

Med hæftet kan lærere få overblik over prøvens faser og krav til køkkenfaciliteter, råvareindkøb, tidsforbrug og meget mere. Eksempler på prøveoplæg og arbejdsark kan inddrages i planlægningen og forberede både lærere og elever på prøven i valgfaget.

Samlet i illustreret hæfte, får du:

  • Overblik over prøvens faser
  • Råd og vejledning om organisering og tidsforbrug
  • Fire prøveoplæg
  • Kopiark til eleven
  • Skabeloner til lærer og censor   

Tekst og prøveoplæg findes også på madkundskab.gydendal.dk.  

Måske kunne nedenstående have interesse

Har du brug for en notesbog?

Se vores store udvalg af notesbøger i høj kvalitet. Vi har bl.a. notesbøger fra mærker som Moleskine og Paperblanks.

Se hele udvalget her

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Gyldendal
Forfatter Helle Brønnum Carlsen
Type Bog
Format Hæftet
Sprog Dansk
Udgave 1. (16-02-2023)
Oplag 2. (25-03-2024)
Illustrationer Ja
Originalsprog Dansk
Sideantal 32
Indbinding Hæftet
Mål og vægt B: 212mm, H: 300mm, D: 6mm, Vægt: 127g
ISBN-13 / EAN-13 9788702400045