Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 10-04-2018
Den svenske urtegartner og aromaterapeut Eva Olsson skriver om lavendlens historie, dyrkning, indholdsstoffer og anvendelse. Krydderurtegartner Inger Vaaben har oversat og bearbejdet til dansk. Her er opskrifter på lavendel i kager og mad, på lavendelposer med duftende frø, til fodbadesalt, afslappende badesalt og meget andet.
Lavendlen hører til favoritterne i haven. Den forbindes den med ro, harmoni og renhed. Har man én gang set en lavendel-mark i blomst, glemmer man det aldrig. Blomsternes intensive blå farve, den stærke duft og lyden af de mange summende humlebier over marken påvirker alle vores sanser.
Og så er der få planter, som kan bruges til så meget som lavendlen. Den har i århundreder været anvendt flittigt både i hudplejen, som lægeplante og som en dejlig krydrettilsætning til maden.
En lille bog med et stort indhold og smukke illustrationer, bl.a. af Kirsten Tind.
| Forlag | Koustrup & Co. |
| Forfatter | Eva Olsson og Inger Vaaben |
| Type | Bog |
| Format | Indbundet |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (10-04-2018) |
| Oplag | 2. (10-04-2021) |
| Første udgivelsesår | 2018 |
| Serie | Den hvide serie |
| Originaltitel | Lavendel på Österlen |
| Omslagsgrafiker | Steen Frimodt |
| Omslagsillustrator | Kirsten Tind |
| Oversætter | og bearbejder Inger Vaaben |
| Fotograf | Eva Olsson |
| Originalsprog | Svensk |
| Sideantal | 96 |
| Indbinding | Indbundet |
| Mål og vægt | B: 128mm, H: 174mm, D: 15mm, Vægt: 220g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788793159341 |