Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 12-08-2021
Madkundskab – en teoribog kan anvendes på flere niveauer i faget – både til den obligatoriske del i 5.-6. klasse og til valgfaget.
Bogen er velegnet som et opslagsværk i 5.-6. klasse og som taskebog til valgfag i 7.-8 klasse, hvor de introducerede teoretiske begreber skal være på plads, når eleverne skal til prøve i faget efter 8.klasse.
Madkundskab – en teoribog indeholder også elevopgaver, som kan løses i undervisningen eller hjemme som forberedelse eller afslutning på et emne eller tema.
Bogens kapitler følger kompetenceområderne i madkundskab. Nogle af færdigheds- og vidensområderne er behandlet grundigere end andre, fordi de danner det teoretiske fundament for de øvrige færdigheds- og vidensområder.
Se vores store udvalg af notesbøger i høj kvalitet. Vi har bl.a. notesbøger fra mærker som Moleskine og Paperblanks.
| Forlag | Gyldendal |
| Forfatter | Helle Brønnum Carlsen |
| Type | Bog |
| Format | Indbundet |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (12-08-2021) |
| Oplag | 4. (16-08-2022) |
| Første udgivelsesår | 2021 |
| Illustrationer | Ja |
| Omslagsgrafiker | Jesper Frederik Emil Hansen |
| Illustrator | Emma Hass Lerche |
| Tegnet af | Jesper Frederik Emil Hansen |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 168 |
| Indbinding | Indbundet |
| Mål og vægt | B: 203mm, H: 278mm, D: 16mm, Vægt: 723g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788702295115 |