Making Artisan Chocolates for Beginners: Flavor-Infused Chocolates, Truffles, and Con... (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Making Artisan Chocolates for Beginners: Flavor-Infused Chocolates, Truffles, and Confections

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Forlag: New Shoe Press

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag New Shoe Press
Forfatter Andrew Garrison Shotts
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 23-10-2025
Første udgivelsesår 2025
Originalsprog United States
Sideantal 144
Indbinding Paperback / softback
Forlag New Shoe Press
Sideoplysninger 144 pages
Mål 189 x 236 x 11
ISBN-13 / EAN-13 9780760398081