Mass Spectrometry and Nutrition Research (Bog, Hardback, Engelsk)

Mass Spectrometry and Nutrition Research

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This book for students, teachers and researchers focuses on the contribution of mass spectrometry to the advancement of nutrition research.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Royal Society of Chemistry
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 01-07-2010
Første udgivelsesår 2010
Serie RSC Food Analysis Monographs
Illustrationer No
Fagredaktør Laurent Bernard (Nestle Research Center Fay, Martin (Nestle Research Centre Kussmann
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 339
Indbinding Hardback
Forlag Royal Society of Chemistry
Serieredaktør Peter S. Belton, Gerry Downey
Sideoplysninger 339 pages
Mål 241 x 163 x 26
ISBN-13 / EAN-13 9781849730365