Mastering Fermentation: Recipes for Making and Cooking with Fermented Foods [A Cookbook] (Bog, Hardback, Engelsk) af Mary Karlin

Mastering Fermentation: Recipes for Making and Cooking with Fermented Foods [A Cookbook]

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: Mary Karlin

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Random House USA Inc
Forfatter Mary Karlin
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 27-08-2013
Første udgivelsesår 2013
Illustrationer 50 FULL-COLOR PHOTOS
Originalsprog United States
Sideantal 256
Indbinding Hardback
Forlag Random House USA Inc
Sideoplysninger 256 pages, 50 FULL-COLOR PHOTOS
Mål 231 x 224 x 23
ISBN-13 / EAN-13 9781607744382