Mastering Sauces: The Home Cook's Guide to New Techniques for Fresh Flavors (Bog, Hardback, Engelsk) af Susan Volland

Mastering Sauces: The Home Cook's Guide to New Techniques for Fresh Flavors

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: Susan Volland

Forlag: WW Norton & Co

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

The definitive cookbook on contemporary sauces that highlights fresh flavours and updates classics.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag WW Norton & Co
Forfatter Susan Volland
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 26-10-2015
Første udgivelsesår 2015
Illustrationer 16 pages of color photographs
Originalsprog United States
Sideantal 496
Indbinding Hardback
Forlag WW Norton & Co
Sideoplysninger 496 pages, 16 pages of color photographs
Mål 219 x 263 x 43
ISBN-13 / EAN-13 9780393241853