Meat, Poultry & Game: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts (Bog, Hardback, Engelsk)

Meat, Poultry & Game: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: FERRANDI Paris

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Editions Flammarion
Forfatter FERRANDI Paris
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 06-02-2025
Første udgivelsesår 2025
Illustrationer 438 Illustrations
Originalsprog France
Sideantal 304
Indbinding Hardback
Forlag Editions Flammarion
Sideoplysninger 304 pages, 438 Illustrations
Mål 217 x 289 x 28
ISBN-13 / EAN-13 9782080456816