Meat Quality: Genetic and Environmental Factors (Bog, Hardback, Engelsk)

Meat Quality: Genetic and Environmental Factors

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Print version published in 2015 according to the publisher's Web site.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 19-10-2015
Første udgivelsesår 2015
Serie Chemical & Functional Properties of Food Components
Illustrationer 23 Tables, black and white; 51 Illustrations, black and white
Fagredaktør PhD Przybylski, PhD Hopkins
Originalsprog United States
Sideantal 472
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 472 pages, 23 Tables, black and white; 51 Illustrations, black and white
Mål 196 x 241 x 31
ISBN-13 / EAN-13 9781482220315