Methods of Analysis of Food Components and Additives (Bog, Hardback, Engelsk)

Methods of Analysis of Food Components and Additives

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2 ed
Udgivelsesdato 16-11-2011
Første udgivelsesår 2011
Serie Chemical & Functional Properties of Food Components
Illustrationer 61 Tables, black and white; 69 Illustrations, black and white
Fagredaktør Semih (Ege University Otles
Originalsprog United States
Sideantal 534
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 534 pages, 61 Tables, black and white; 69 Illustrations, black and white
Mål 219 x 158 x 34
ISBN-13 / EAN-13 9781439815526