Microbial Enzyme Technology in Food Applications (Bog, Hardback, Engelsk)

Microbial Enzyme Technology in Food Applications

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 28-11-2016
Første udgivelsesår 2016
Serie Food Biology Series
Illustrationer 11 Illustrations, color; 55 Illustrations, black and white
Fagredaktør Ramesh C. (Central Tuber Crops Research Institute Ray, Cristina M. (Institute of Agrochemistry & Food Technology - (IATA-CSIC) Rosell
Originalsprog United States
Sideantal 520
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 520 pages, 11 Illustrations, color; 55 Illustrations, black and white
Mål 234 x 156
ISBN-13 / EAN-13 9781498749831