Microbiology in Dairy Processing: Challenges and Opportunities (Bog, Hardback, Engelsk) af P Poltronieri

Microbiology in Dairy Processing: Challenges and Opportunities

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: P Poltronieri

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag John Wiley and Sons Ltd
Forfatter P Poltronieri
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 17-11-2017
Første udgivelsesår 2017
Serie Institute of Food Technologists Series
Fagredaktør Palmiro (Institute of the Sciences of Food Productions (CNR-ISPA) Poltronieri
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 352
Indbinding Hardback
Forlag John Wiley and Sons Ltd
Sideoplysninger 352 pages
Mål 784 x 303 x 22
ISBN-13 / EAN-13 9781119114802