Microbiology of Fermented Foods (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af B.J. Wood

Microbiology of Fermented Foods

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: B.J. Wood



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

When I undertook the production of the First Edition of this book it was my first foray into the world of book editing, and I had no idea of what I was undertaking!

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Forfatter B.J. Wood
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave Second Edition 1998
Udgivelsesdato 17-10-2011
Første udgivelsesår 2011
Illustrationer XX, 852 p.
Originalsprog United States
Sideantal 852
Indbinding Paperback / softback
Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Sideoplysninger 852 pages, XX, 852 p.
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9781461379904