Microorganisms and Fermentation of Traditional Foods (Bog, Hardback, Engelsk)

Microorganisms and Fermentation of Traditional Foods

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 21-08-2014
Første udgivelsesår 2014
Serie Food Biology Series
Illustrationer 14 Illustrations, color; 24 Illustrations, black and white
Fagredaktør Ramesh C. (Central Tuber Crops Research Institute Ray, Montet (International Center for Agricultural Research for Development (Cirad) Didier
Originalsprog United States
Sideantal 390
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 390 pages, 14 Illustrations, color; 24 Illustrations, black and white
Mål 244 x 163 x 26
ISBN-13 / EAN-13 9781482223088