Midwestern Food: A Chef’s Guide to the Surprising History of a Great American Cuisine... (Bog, Hardback, Engelsk)

Midwestern Food: A Chef’s Guide to the Surprising History of a Great American Cuisine, with More Than 100 Tasty Recipes

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: Paul Fehribach

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag The University of Chicago Press
Forfatter Paul Fehribach
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 20-09-2023
Første udgivelsesår 2023
Illustrationer 13 halftones
Originalsprog United States
Sideantal 280
Indbinding Hardback
Forlag The University of Chicago Press
Sideoplysninger 280 pages, 13 halftones
Mål 185 x 264 x 28
ISBN-13 / EAN-13 9780226819495