Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 27-04-2023
Mikrobiologi og bioteknik giver en dybtgående indføring i genteknologi, fermentering og mikrobiologiske processer på områder, der er af særlig betydning i relation til mejeri- og levnedsmiddelområdet.
Bogen er primært udarbejdet som lærebog for studerende inden for fødevare, mejeri, proces og storkøkkenområdet i Danmark og det øvrige Norden, men den kan i høj grad anvendes som håndbog eller opslagsbog for alle, der ønsker at vide mere om mejeri- og levnedsmiddelteknologi eller bioteknik.
Se vores store udvalg af notesbøger i høj kvalitet. Vi har bl.a. notesbøger fra mærker som Moleskine og Paperblanks.
| Forlag | Praxis Forlag A/S |
| Forfattere | E Waagner Nielsen, J.M. Buch Kristensen |
| Format | Hæftet |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 2. (27-04-2023) |
| Oplag | 1. (27-04-2023) |
| Første udgivelsesår | 2006 |
| Originaltitel | Mikrobiologi og bioteknik |
| Originalsprog | Dansk |
| Indbinding | Hæftet |
| Mål og vægt | B: 172mm, H: 245mm, D: 20mm, Vægt: 700g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788778816665 |