Milk: Beyond the Dairy - Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery, 1999 (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Milk: Beyond the Dairy - Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery, 1999

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)



Forlag: Prospect Books

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Prospect Books
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 31-08-2000
Første udgivelsesår 2000
Illustrationer b&w illustrations
Fagredaktør Harlan Walker
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 300
Indbinding Paperback / softback
Forlag Prospect Books
Sideoplysninger 300 pages, b&w illustrations
Mål 245 x 171 x 21
ISBN-13 / EAN-13 9781903018064