Minimally Processed Foods: Technologies for Safety, Quality, and Convenience (Bog, Hardback, Engelsk)

Minimally Processed Foods: Technologies for Safety, Quality, and Convenience

(Bog, Hardback, Engelsk)



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer International Publishing AG
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2015 ed.
Udgivelsesdato 11-11-2014
Første udgivelsesår 2014
Serie Food Engineering Series
Illustrationer 21 Illustrations, color; 16 Illustrations, black and white; XII, 306 p. 37 illus., 21 illus. in color.
Fagredaktør Mohammed Wasim Siddiqui, Mohammad Shafiur Rahman
Originalsprog Switzerland
Sideantal 306
Indbinding Hardback
Forlag Springer International Publishing AG
Sideoplysninger 306 pages, 21 Illustrations, color; 16 Illustrations, black and white; XII, 306 p. 37 illus., 21 ill
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9783319106762