Modern Food Microbiology (Bog, Hardback, Engelsk)

Modern Food Microbiology

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfattere: James M. Jay, Martin J. Loessner, David A. Golden

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This authoritative book builds on its trusted and established sections on food preservation. With thirty revised and updated chapters, and new sections on many topics, the seventh edition of this classic text brings benefits to professors and students alike.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Forfattere James M. Jay, Martin J. Loessner, David A. Golden
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 7th ed. 2004
Udgivelsesdato 10-02-2005
Første udgivelsesår 2005
Serie Food Science Text Series
Illustrationer XX, 790 p.
Originalsprog United States
Sideantal 790
Indbinding Hardback
Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Sideoplysninger 790 pages, XX, 790 p.
Mål 263 x 187 x 52
ISBN-13 / EAN-13 9780387231808