Modernist Cuisine:The Art and Science of Cooking (Bog, Hardback, Engelsk) af Nathan Myhrvold

Modernist Cuisine:The Art and Science of Cooking

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfattere: Nathan Myhrvold, Chris Young, Maxime Bilet

Forlag: The Cooking Lab

Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.

Forventes på lager: 12-12-2025

Levering: Mangler pt. hos leverandøren. (Forventes d. 12-12-2025)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag The Cooking Lab
Forfattere Nathan Myhrvold, Chris Young, Maxime Bilet
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 21-09-2021
Første udgivelsesår 2021
Originalsprog United States
Sideantal 2400
Indbinding Hardback
Forlag The Cooking Lab
Sideoplysninger 2400 pages
Mål 340 x 340 x 340
ISBN-13 / EAN-13 9781734386141